Okan Koleji'ne taze kan!

Güçlü ve dinamik eğitim kadrosuyla fark yaratan Okan Koleji, Türk eğitim camiasının önemli isimlerini de bünyesine katarak büyümeye devam ediyor. Son olarak İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde yürüttüğü birçok önemli projenin yanı sıra çok sayıda akade

Resmi İlan 14.11.2013 17:30:46 0
Okan Koleji

“Milli Eğitim”den Okan Koleji’ne taze kan!

Güçlü ve dinamik eğitim kadrosuyla fark yaratan Okan Koleji, Türk eğitim camiasının önemli isimlerini de bünyesine katarak büyümeye devam ediyor. Son olarak İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde yürüttüğü birçok önemli projenin yanı sıra çok sayıda akademik-mesleki yayınları ve makaleleriyle adından söz ettiren Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü eski Şube Müdürü Fahri Cürebal, Okan Koleji Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı.

 

 

Türkiye’nin geleceğine ışık tutacak nesiller yetiştiren Okan Koleji, dünyayla bütünleşik eğitim sistemlerini benimsemenin yanı sıra fiziki ve akademik altyapısını geliştirmeyi de sürdürüyor. Son olarak Kadıköy İl Milli Eğitim Şube Müdürü Fahri Cürebal’ı kadrosuna katarak gücüne güç katan Okan Koleji, yenilikçi ve sürdürülebilir eğitim anlayışıyla faaliyetlerine devam ediyor.

Türkiye’nin farklı okullarındaki öğretmenlik ve yöneticilik görevlerinin ardından 2001’de Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Şube Müdürlüğü görevine getirilen Cürebal, mesleki eğitim konusunda kendisini geliştirerek çok sayıda akademik-mesleki yayın ve teze imza attı. Cürebal’ın yayınları arasında “Anne, Baba ve Veli Eğitimi-Rehber Kitap ve Görselleri Modülü”, “Engellilerde Mesleki Eğitim-Rehber Kitap ve Görselleri Modülü”, “Kadıköy Okulları Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Kitapları” yer alıyor. Aday öğretmen ve memurlara yönelik programlarda eğitimler de veren Cürebal, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde yürütülen “Değerler Eğitimi”, “Bu Benim Eserim”, “Eğitim Yönetiminde Başarılı Yöneticilik”  ve “AB Commennius-Grundwing-Leonardo da Vinci Eğitim ve Kültür Programları” gibi projelerde de aktif şekilde görev aldı. Fahri Cürebal’ın teşekkür, takdir, üstün başarı belgesi gibi farklı başlıklarda toplam 42 ödülü bulunuyor.

 

Okan Koleji Hakkında

En son ve en etkili eğitim trendlerini yakından takip edip öğrencilerine sunan Okan Koleji, fizik, kimya, biyoloji ve matematik derslerini, dünyanın en başarılı eğitim kurumlarında uygulanan son teknolojiyle üretilmiş 3D eğitim modülleriyle hazırlanan görüntülerle öğrencilerine öğretiyor. Okan Üniversitesi’nin bilgi birikimi ve tecrübesinden de güç alan Okan Koleji’nde, eğitim, eğlence ve heyecanın yer aldığı sadece İngilizce içerikli eğitim sistemiyle, öğrencilerin öğrenme potansiyellerinin ve performanslarının en üst seviyeye çıkarılması amaçlanıyor. Okan Koleji’nde anaokulu öğrencileri İngilizce’nin yanında ikinci yabancı dil olarak Çince, Rusça, İspanyolca ve Fransızca dillerini de öğrenme imkanına sahip oluyorlar. Öğrenciler, bir yandan birbirinden ilginç animasyonlu görüntülerle eğlenirken bir yandan da konuları farklı bir deneyim yaşayarak öğrenmenin mutluluğunu yaşıyorlar. Öğrencilerinin sosyal ve kültürel gelişimlerine de önem veren Okan Koleji, anaokulundan itibaren golfle tanıştırdığı öğrencilerine dünyanın en popüler ve elit spor branşlarından biri olarak kabul edilen bu sporu öğrenme imkanı sunuyor.

  ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL


28.3° / 15.8°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,39% -0,08
  • EURO

    34,62% -0,47
  • GRAM ALTIN

    2392,94% -1,71
  • Ç. ALTIN

    3886,52% -0,62